VadeVi
Josep Roca oferirà un tast multitudinari durant el Festival Jardins de Cap Roig

Josep Roca, el sommelier del restaurant El Celler de Can Roca, dirigirà un tast per a 200 persones en el marc del Festival Jardins de Cap Roig. El tast acabarà amb un àpat al Celler de Can Roca, restaurant amb tres estrelles Michelin.

El tast dirigit per Josep Roca és la principal activitat complementària a la programació de concerts d’artistes de gran nivell, i justament aquestes activitats paral·leles són novetat en un festival que, des de fa anys, s’ha convertit en un gran reclam musical i turístic per la zona. També està programada una conferència relacionada amb la música que anirà a càrrec del periodista Marius Carol. I el festival oferirà un ‘club’ per a nens que farà les funcions de llar d’infants mentre durin els concerts.

PEl que fa al cartell artístic, destaca la presència d’una vintena d’artistes de primer nivell i renom internacional com Rufus Wainwright, The Beach Boys, Yossou N’Dour, Gotan Project, Herbie Hancock, Diana Krall o George Benson. També hi haurà artistes de Catalunya i la resta de l’Estat com Sílvia Pérez Cruz, Miquel Abras, Ainoa Arteta o Guillamino.


Josep Roca és el sommelier d’El Celler de Can Roca, restaurant amb tres estrelles Michelin FOTO: CLICK ART FOTO

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa