VadeVi
Juvé & Camps, cava oficial de la II edició del Festival Nits Gaudí 2015
  • CA

La Torre Bellesguard es convertirà aquest estiu en el primer edifici d’Antoni Gaudí que acollirà concerts Premium. Per primera vegada, en el marc la segona edició de les Nits Gaudí, la Torre Bellesguard comptarà amb quatre concerts molt especials de grups de primer nivell.

Els Amics de les Arts van obrir el cicle el 30 de juny, i els seguiran Mishima (28 de juliol), Andrea Motis (18 d’agost) i Jarabe de Palo (15 de setembre). Aquests seran els quatre artistes estrella del festival, que oferiran un concert íntim i exclusiu per 300 privilegiats a la zona alta de la ciutat. Els assistents podran gaudir d’una copa de benvinguda, de les meravelloses vistes al castell de Gaudí i de concerts únics dels seus artistes preferits.

A més a més, la proposta estival de Bellesguard, que va començar el 25 de juny i acabarà el 15 de setembre, oferirà 47 concerts de diversos estils: tots els dimecres es podrà gaudir als jardins de l’edifici de concerts de Blues, els dijous de Jazz, els divendres de flamenc i, com a nova aposta d’aquest any, els dissabtes sonaran a Bellesguard músiques del món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa