VadeVi
L’Acadèmia Tastavins emet en directe per internet el tast inaugural de la temporada

Avui s’inaugura la temporada de tastos de l’Acadèmia Tastavins del Penedès, una fundació independent i sense ànim de lucre que es dedica a divulgar la cultura del vi i promoure el vi del Penedès des del 1964. Cada any organitza nombrosos tastos i cursos de tast tant per a públic adult com per a joves majors de 18 anys. Però, si bé ja fa més de 40 anys que duen a terme tastos arreu del territori, aquest any faran per primera vegada un tast de vins online que es podrà seguir en directe a través d’Internet des de qualsevol ordinador.

“Avui fem la prova de foc”, ha assegurat Ignasi Seguí, membre de l’Acadèmia. Segons explica, ja s’han fet proves amb bons resultats, però aquesta serà la primera vegada que ho faran amb públic. “Com a mínim fem un tast mensual a Vilafranca i un tast cada dos mesos a Barcelona, i si surt bé segurament ho farem sempre”, afegeix.

Es tracta del tast inaugural de la temporada. Un tast de cinc vins i caves elaborats amb xarel·lo: Advent 2007, d’Heretat Mont-Rubí; Cava Argila, de Mas Bertran Viticultors; Vi Xarel·lo 2007, de Finca Viladellops; Vi Parató 2008, de Parató Vinícola i MS 4.7., de Finca Valldosera. El tast i el sopar fred que se servirà a continuació es farà al Centre Agrícola a dos quarts de nou. L’activitat té un preu de 15€ per als socis de l’Acadèmia Tastavins i pels socis del Centre Agrícola, i 20€ per la resta de persones.

Mitja hora després, i de forma totalment gratuïta, es podrà seguir el tast des del blog de l’Acadèmia: http://academiatastavins.blogspot.com. El vídeo, que de moment s’emetrà en fase de proves, seguirà operatiu un cop acabat el tast perquè es pugui consultar tantes vegades com es vulgui.


El tast s’emetrà a través de http://academiatastavins.blogspot.com FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa