VadeVi
L’acadèmia Tastavins enceta el cicle ‘Tasta els Cellers del Penedès’ aquest dijous amb un tast de Mas Rodó

Tasta els Cellers del Penedès, un cicle de tastos que organitza l’Acadèmia Tastavins, arrenca aquest dijous. El tast de vins del celler Mas Rodó, d’aquest dijous 28 de gener, obrirà el calendari 2010.

Mas Rodó, que aquest any treurà la seva segona anyada al mercat, és un dels cellers més nous de la DO Penedès. El celler, ubicat al terme municipal de Mediona, “oferirà degustar uns vins amb una personalitat molt marcada i poc habituals dins la D.O. Penedès, sobretot en el que fa referència a vins blancs”, segons explica l’Acadèmia Tastavins.

El tast es durà a terme a Vilafranca al Centre Artístic del Penedès L’Agrícol i començarà a les 20:30. Després del tast pròpiament dit els assistents podran gaudir dels vins del tast en un sopar informal al mateix Centre Artístic del Penedès L’Agrícol.

S’ha de reservar lloc anticipadament ja que les places són limitades. El tast té un cost de 20 euros per al gran públic i de 15 euros pels socis de l’Acadèmia Tastavins.

Tast on-line
El tast es podrà seguir en directe per internet, a través del blog de l’Acadèmia (http://academiatastavins.blogspot.com/) a partir de les 21h. Aquest serà el tercer tast on-line que fa l’Acadèmia Tastavins. El primer va ser a principis d’octubre, un tast que va donar alguns problemes tècnics en la recepció del so, i el segon -aquest sense publicitar- va servir per acabar d’ajustar la tecnologia necessària i comprovar que es rebia bé la senyal.

La intenció de l’Acadèmia es potenciar cada vegada més aquesta tecnologia perquè és la manera de poder arribar a tots els seus socis. “Com que tenim socis a diferents punts de Catalunya i els tastos sempre els fem a Vilafranca i a Barcelona, i a més la capacitat de la sala és limitada, vam pensar que seria una bona manera d’arribar a tothom”, explica Ignasi Seguí, un dels membres de l’Acadèmia Tastavins.


Un dels tastos que organitza l’Acadèmia Tastavins FOTO: ACADÈMIA TASTAVINS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa