VadeVi
L’Agrícola Falset-Marçà obrirà una botiga a Cambrils

L’Agrícola Falset-Marçà ha decidit apostar per buscar directament el consumidor final amb l’obertura d’una botiga a Cambrils, a la concorreguda plaça del Pòsit. El nou punt de venda s’obrirà durant el novembre a la recerca de l’empenta que pugui donar-li la proximitat amb la campanya nadalenca.

Segons el president de la cooperativa, Josep Maria Cots, “és una iniciativa agosarada però que es basa en una tendència del mercat ja que avui dia molts consumidors busquen l’origen del producte i la proximitat, i això és el que una cooperativa pot oferir. Li diu al comprador d’on ve, com i qui ha produït el que consumirà”.

El producte estrella de la botiga serà el vi. Des de la DO Montsant recorden que en la darrera Guía Peñín, 11 van superar els 90 punts. Els més ben valorats van ser els de l’anyada 2005, entre aquests, l’Ètim Esparver, l’Ètim Verema Sobremadurada, l’Ètim Selection Syrah, l’Ètim Verema Tardana i el Castell de Falset.

La intenció de l’Agrícola Falset-Marçà no es limita a que la botiga es dirigeixi únicament al consumidor particular. L’objectiu és també convertir-la en un punt de venda adreçat als restauradors de Cambrils i l’àrea costanera, i obrir així més mercat entre aquest sector.

A més, pretenen que sigui un espai per realitzar tasts de vins i un pol d’atracció per a tots aquells clients que vulgui conèixer més a fons o visitar la cooperativa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa