VadeVi
L’agricultura biodinámica de Recaredo es mostra a la Casa Steiner de Barcelona
  • CA

La Casa Rudolf Steiner de Barcelona i Recaredo han organitzat conjuntament un tast de vins i caves biodinàmics per aquest dijous 21 de juliol a les 19.30h per donar a conèixer com és aquesta tipus d’agricultura.

La biodinàmica, segons el mateix celler, és un pas més enllà de l’agricultura ecològica. Un pas més a la recerca de l’equilibri de l’ecosistema i el respecte per la biodiversitat i que situa irrevocablement a l’home com a artesà de la terra. Els fertilitzants artificials, els pesticides i herbicides tòxics es substitueixen per preparats animals i vegetals i es regeixen per un calendari basat en el moviment dels astres. Actualment, la biodinàmica es practica a més de 50 països a tot el món, entre ells Catalunya, i compten amb la certificació Demeter Internacional.

A més a més, aquest tast i presentació tindrà lloc a la Casa Rudolf Steiner de Barcelona, inaugurada el passat mes de febrer, i que vol ser el punt de trobada de totes les disciplines desenvolupades per Rudolf Steiner, com és precisament l’agricultura biodinàmica.

L’acte constarà d’una primera part de presentació i xerrada a càrrec de Joan Rubió, enòleg de Recaredo i Joan Antoni Melé, president de la Casa Rudolf Steiner. Després es farà el tast i s’obrirà un col·loqui entre tots els assistents.

Trobareu tota la informació aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa