L’Albert de Vilarnau fa un any a l’Espai Antonio Miró

Els tres cupatges d’Albert de Vilarnau es van combinar amb plats diversos de xocolata. Foto: VADEVI.cat

El primer aniversari del cava d’alta gamma Albert de Vilarnau amb la nova presentació creada pel reconegut dissenyador Antonio Miró, s’ha celebrat a l’Espai Antonio Miró ubicat a la Rambla de Catalunya de Barcelona.

Per a l’acte es va preparar l’espectacle interactiu “TRIPLE X “, amb música de saxo de Roger Martínez, la xocolata del pastisser Escribà i la sensualitat de les històries eròtiques presentades per Jordina Biosca, actriu i organitzadora del Festival EVA-En Veu Alta, contes per adults.

Damià Deàs, gerent de Vilarnau, en companyia de l’enòloga Eva Plazas van fer la presentació del maridatge pensat i dissenyat per a crear un ambient molt sensual.

L’Albert de Vilarnau Pinot Noir i Chardonnay es va maridar amb maduixots del Maresme banyats amb xocolata negra 70% cacau d’origen Guinea, i encenalls de pa d’or comestible.

L’Albert de Vilarnau Chardonnay fermentat en barrica es va combinar amb uns Llavis de Xocolata Blanca Jade de la casa Chocovic farcits de xocolata negra 70% i vainilla de color vermell.

A l’acte hi van assistir periodistes, sommeliers i personatges reconeguts en el món de la gastronomia i clients i amics seguidors de les dues marques.

Al finalitzar l’acte també es va fer una degustació dels productes de Jamones Carrasco, conserves Delicea, formatges d’Astúries Rey de Silos, amb la col·laboració de Taller de Alquímia.

El nom Vilarnau fa referència a l’antic DOMVS (casa romànica fortificada dels Arnau). Aquest cava prové de vinyes plantades en el mateix lloc en el qual els primers propietaris del domvs cultivaven les vinyes al segle XII.

Vilarnau és una cava petita i avantguardista on s’uneixen la tradició i la modernitat en harmonia. Va ser dissenyada per Luis González i decorada per Antonio Miró l’any 2005.

Vilarnau, elabora una gama de caves clàssica i d’autor, i ofereix productes d’alta qualitat, avalats per premis i reconeixements nacionals i internacionals.

Nou comentari