VadeVi
L’Albet i Noya Reserva Martí 2006 triomfa a Alemanya i Suïssa

El vi Reserva Martí 2006 del celler Albet i Noya, ha estat guardonat simultàniament a dos concursos internacionals, Expovina 2010 a Suïssa i MundusVini 2010 a Alemanya.

Juntament amb la medalla obtinguda a Biofach 2010, el passat mes de febrer, ja és la tercera medalla d’or que suma l’anyada 2006, que es va posar a la venta ara farà tot just un any.

El Reserva Martí ha estat sempre un del vins d’Albet i Noya més valorats arreu del món, competint tant amb vins ecològics com amb vins convencionals a banda de ser el primer vi reserva que es va fer a la finca de Can Vendrell, agafant “Martí” del fill d’en Josep M. Albet i Noya, artífex de la creació d’ambdós i copropietari del Celler junt amb el seu germà Toni.

El Reserva Martí és un cupatge de tempranillo (ull de llebre), acompanyat de cabernet sauvignon, merlot i syrah, amb una criança de 2 anys en barrica nova de roure francés i arrodonit amb un altre any de criança en ampolla.

Tant Expovina com MundusVini són dos Concursos reconeguts mundialment per la gran quantitat de vins participants que en aquesta ocasió foren 2.382 i 5.883 respectivament.


Reserva Martí 2006 del celler Albet i Noya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa