VadeVi
L’Anoia impulsa una ruta d’enoturisme amb possibilitats de visitar vint cellers

Una vintena de bodegues de l’Anoia formen part de la nova ruta enològica que ha impulsat el consell comarcal amb l’objectiu de potenciar el turisme a la zona. Així, ha creat un circuït per recórrer indrets turístics relacionats amb les caves i els cellers i ja es treballa juntament amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès per incorporar aquest itinerari al que ja existeix a la comarca veïna.

D’aquesta manera, l’ens comarcal vol evitar que la comarca sigui només un lloc de pas i promocionar els seus recursos gastronòmics, turístics i esportius. De fet, aquesta ruta enològica s’afegeix a les que en aquests moments ja existeixen a l’Anoia, com la de senderisme, bicicleta de muntanya o la gastronòmica.
[[frase]]
Jordi Mercader, vicepresident del Consell Comarcal de l’Anoia, reconeix que les bodegues de la comarca no tenen l’anomenada d’altres marques però “disposen d’una qualitat reconeguda”. “Ens falta llençar els nostres productes per donar més oportunitats als vins del territori”, ha afegit Mercader.

Segons Jordi Mercader, l’Anoia disposa de productes propis i la necessitat ara és oferir-los una via per donar-se a conèixer. A la ruta hi ha tretze cellers de grans dimensions mentre que sis més són cellers més petits però que també ofereixen la possibilitat de fer-hi una visita.

A més d’informació sobre els cellers, la guia sobre la ruta enològica de l’Anoia també especifica espais d’interès turístic importants en cadascun dels municipis de la comarca, com museus, esglésies, castells, edificis històrics o monuments.


Les vinyes de la Bodega Bohigas estan incloses en la ruta d’enoturisme FOTO: VIOLETA GUMÀ / ACN

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa