VadeVi
L’Associació DO Original tasta la DO Catalunya

Al restaurant DO Original se solen fer tastos i presentacions de vins i cellers Foto: VADEVI.cat Els vins de la Denominació d’Origen Catalunya (DO Catalunya) són els protagonistes del tast guiat que tindrà lloc el proper dimarts 24 de gener a les 20.30 hores al local de l’associació cultural de vi DO Original.

El tast es celebrarà a la sala interior del restaurant H, situat al carrer Ferlandina 24 del Raval de Barcelona.

Les inscripcions s’obren el divendres 20 de gener als socis de DO Original i el dilluns 23 a la resta del públic a través del lloc web www.dooriginal.org.

Els assistents tindran l’oportunitat de degustar 5 vins (dos blancs, un rosat i dos negres), representatius de l’ampli ventall de producte que s’elabora al país i entraran en el sorteig d’un lot de vi.

La DO Catalunya engloba 60.000 hectàrees a tota Catalunya, amb una visió innovadora i creativa del vi, comptant amb la confiança del consumidor, que l’ha convertit en la DO catalana que més ampolles de vi comercialitza. La DO Catalunya permet al viticultor elaborar el seu vi amb flexibilitat i llibertat, ja que compten amb 35 varietats de raïm autoritzades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa