VadeVi
L’Associació Molinenca de Tast i el Tasta Catalunya 2 (de vins negres)

L’Associació Molinenca de tast fa activitats tot l’any. Foto: VADEVI.cat

L’Associació Molinenca de Tast proposa pel proper divendres 23 de novembre el “Tasta Catalunya 2 (de vins negres)”, la segona part d’un tast que defineixen com “especial, gairebé un homenatge, on volem fer una Volta a Catalunya tastant en cada territori un vi de primera qualitat”. En aquesta segona etapa es tastaran vins negres de la DO Terra Alta, DO Penedès, la DO Pla de Bages, la DO Montsant, la DO Costers del Segre i “alguna sorpresa”.

Motivacions

Segons el comunicat de l’Associació Molinenca de Tast, el motiu per fer aquest tast es que “avui, Catalunya és el primer productor de vi de qualitat de la península, amb 180 milions d’ampolles l’any. Hi treballen aproximadament 22.000 persones, té més de 400 cellers productors i representa el tercer sector en importància de la indústria agroalimentària catalana. Catalunya és un país de grans vins, vins de qualitat que mereixen el reconeixement a tot el món”.

Per fer aquest tast a cegues, es compta amb l’experiència i els coneixement del sommelier Jordi Munt, de Vinalium. El preu del Tast serà de 15€, i de 12€ pels socis del Club Envinades i es farà, per primera vegada, a la Federació Obrera, al carrer Jacint Verdaguer, 48 de Molins de Rei i hi ha 20 places disponibles per a una sessió a les 21h.

Inscripcions i reserves a aquest correu: molinencadetast@hotmail.com

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa