VadeVi
L’Associació Vinícola Catalana homenatja Ramon Roqueta

L’Associació Vinícola Catalana (AVC) ha homenatjat al que ha estat durant onze anys el seu president, Ramon Roqueta, una de les persones més emblemàtiques del sector vinícola català tant per la seva aportació al món del vi com empresari com per la seva aportació i recolzament a les entitats vinculades amb el vi.

En concret, Roqueta ha presidit l’AVC des de l’any 1999 fins a juliol d’aquest any, moment en que les dos patronals del vi més important de Catalunya, AVC i UVIPE es van fusionar.

L’acte ha reunit a un centenar de persones, empresaris i representants de tot el sector vinícola català, en un dinar celebrat dijous 2 de desembre a l’Hotel Princesa Sofía de Barcelona i presidit pel Conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena.

Durant l’acte, Miquel A. Torres, actual president de l’AVC ha destacat la trajectòria professional de Roqueta, sobretot el seu important paper al sector com a industrial vinícola de Bodegues Roquetes i Masies d’Avinyó. Un homenatge merescut a una persona que ha contribuït a posicionar la industria vinícola i la cultura del vi.

Un dels moments més emotius de l’acte ha estat quan el Conseller d’Agricultura, Joaquim Llena li ha fet entrega del primer pin d’or de l’Associació Vinícola Catalana. Guardó de reconeixement a la seva trajectòria professional, especialment com a president de l’AVC..

Un emocionat Ramon Roqueta ha agraït sincerament aquest tribut organitzat pels seus companys i amics. Ha recordat la seva vinculació amb el món del vi, una passió que ha heretat de les seves anteriors generacions, ja que va ser el seu avi qui va fundar l’empresa. Orgullós d’haver presidit la patronal e impulsar denominacions d’origen com la de Pla de Bages, Roqueta va finalitzar el seu discurs manifestant la seva passió pel vi que uneix a tothom “ com la vinya que és el punt més alt de la civilització, troncs arrelats a la terra”.


L’ACTE, PRESITIT PEL CONSELLER LLENA, VA APLEGAR MÉS DE CENT PERSONALITATS DEL SECTOR FOTO: ASSOCIACIÓ VINÍCOLA CATALANA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa