VadeVi
L’Aula Gastronòmica de l’Empordà inicia temporada amb la sommelier Sònia Farran

L’Aula Gastronòmica de l’Empordà obre la nova temporada aquest dijous amb un tast dirigit per Sònia Farran, Nariz de Oro de Catalunya 2008. En aquest cas, es tracta d’un tast de gin-tònics, però l’Aula Gastronòmica de l’Empordà organitza també tastos de vins i caves. De fet, un dels objectius de l’Aula és iniciar el públic general en el tast de vins i caves a través de sessions mensuals de tast dirigides per reconeguts enòlegs i sommeliers.

Els propers tastos previstos seran de vins monovarietals, al novembre, i de whiskys, al desembre. A banda, del tast pròpiament dit, els assitents poden demar consells als professionals sobre la compra i conservació de vins, biografia sobre el tema o informació sobre les anyades, entre d’altres.

L’Aula Gastronòmica de l’Empordà és una iniciativa de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre i de “la Cuina de l’Empordanet”. Va ser inaugurada l’any 2001 i s’adreça a un ventall molt ample d’usuaris: des d’elaboradors, tècnics, cuiners, forners, pastissers, caps de sala o sommeliers fins al públic en general.

Així, també organitza cursos de cuina per a nens, com el taller de panellets que es fa aquests dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa