VadeVi
L’elit de la vitivinicultura mundial, a Barcelona

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, presidirà el dilluns, dia 6 de juny, la presentació de la jornada internacional “Wineries for Climate Protection”, que tindrà lloc a Barcelona el proper dia 10 de juny. Es realitzarà a la sala Jujol de la Pedrera (Passeig de Gràcia, 92 de la capital catalana), a la una de la tarda.

Aquesta jornada reunirà l’elit de la vitivinicultura mundial i els més prestigiosos experts en medi ambient i protecció del clima, amb l’objectiu de donar solucions als cellers per frenar l’avanç de l’escalfament global.

La jornada és una iniciativa del sector productor i elaborador català, amb la col·laboració de la Federació Espanyola del Vi, FIVIN. VMAC i Fira de Barcelona/Alimentaria.

Junt amb el conseller Pelegrí, participaran en la presentació Miquel Agustí Torres, president de l’Associació Vinícola Catalana; Joan Amat, president de l’Institut del Cava; Domingo Valiente, secretari general de FIVIN i coordinador de la jornada; Pau Roca, secretari general de la Federació Espanyola del Vi, i Jordi Bort, director general de l’INCAVI.


Josep Maria Pelegrí FOTO: DEPARTAMENT D’AGRICULTURA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa