L’Empordà a taula

Jimena Apellániz del col·lectiu "Bons Fogons" i els arrossos de Palamós, aquest dissabte 14 de juliol a Empordàlia

Els actes de l’Empordà a taula se celebren a l’agrobotiga d’Empordàlia a Vilajuïga. Foto: VADEVI.cat

Dues propostes enogastronòmiques coincideixen a l’agrobotiga d’Empordàlia de Vilajuïga aquest dissabte 14 de juliol. Les dues activitats –demostració de cuina i presentació de productors locals– comptaran amb el maridatge dels vins Sinols d’Empordàlia i requereixen inscripció prèvia.

Show cooking a càrrec de Jimena Apellániz de La Riera

Les activitats començaran a 2/4 de 12 amb un show cooking a càrrec de Jimena Apellániz del Restaurant La Riera del col·lectiu “Bons Fogons”. Dins l’espai “L’Empordà a la Taula” s’oferirà a tots els presents una demostració de cuina, i un posterior tast i maridatge amb els vins Sinols. Apellániz explicarà com preparar bombó de bacallà amb olives de kalamata i brots tendres, i xai en tres coccions amb escalivada fumada i formatge fresc de cabra. Finalment la demostració i tast inclourà el rus de gerds amb lemond curd i xocolata blanca.

Tast de productes locals amb els arrossos i fideuàs de Palamós de Just Married

El dissabte seguirà amb la presentació i tast dels arrossos i fideuàs de Palamós amb Just Married a les 6 de la tarda. Aquesta activitat s’inscriu dins les activitats per donar a conèixer els productors locals de l’Empordà.

Totes les activitats tenen les places limitades, i és necessari la reserva a Empordàlia (per telèfon al 616486902 o bé per correu electrònic a l’adreça ncaralt@empordalia.com. El preu dels tastos és de 3 euros i el dels show cooking és de 5 euros. Els actes se celebraran a l’Agrobotiga d’Empordàlia a Vilajuïga. Ctra. de Roses, 3. 17493 VILAJUÏGA (Girona). Tel. 972 53 00 43.

Nou comentari