VadeVi
L’Empordà llueix els seus ‘Vins de Tramuntana’ davant els professionals del sector

El Consell Regulador de la DO Empordà ha organitzat per aquest proper dilluns 24 d’octubre a la tarda, la jornada professional Vins de Tramuntana. Es tracta d’una iniciativa que pretén aconseguir una major presència dels vins empordanesos als restaurants i establiments especialitzats. La manera de fer-ho és ben senzilla: donar a conèixer els vins de la DO Empordà i mostrar-ne la qualitat davant dels entesos.

Els vins de la DO Empordà en els últims anys ha guanyat en prestigi i presència al comerç i la restauració de les comarques gironines. Amb aquesta presentació a Barcelona es pretèn estendre aquesta normalització dels vins empordanesos a la capital catalana i la resta del país.

La inauguració de l’acte serà a les 17h amb la benvinguda als assistents del president del Consell Regulador de la DO Empordà, Josep Blanch, que anirà seguida de la xerrada “DO Empordà. La gran oportunitat de l’enoturisme”, a càrrec de Lluís Tolosa, sociòleg, escriptor i editor especialitzat en enoturisme i col·laborador de VADEVI.cat.

A les 18h començarà la degustació oberta dels vins empordanesos, amb presència d’estands de 25 cellers de la DO, així com de l’Institut Català del Suro, fins les 21h en que es donarà per acabada la jornada.

Els 25 cellers participants són:
Celler Martín Faixó
Masia Serra
Vinyes dels Aspres
Celler Arché Pagès
Celler Marià Pagès
Grup Oliveda
Oliver Conti
Pere Guardiola
Vinyes d’Olivardots
Sota els Àngels
Celler Cooperatiu d’Espolla
Cooperativa Agrícola de Garriguella
Mas Llunes
masetplana
Mas Estela
*lavinyeta
Empordàlia
Castell Peralada
Celler Martí Fabra
Terra Remota
Mas Oller
Can Sais
Espelt Viticultors
Gelamà
Roig Parals


La DO Empordà té més de 40 cellers FOTO: ESPELT VITICULTORS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa