Miguel Torres, el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedés i el Celler La Gravera, distingits en els I Premis d’Enoturisme Rutes del Vi d’Espanya. El jurat va avaluar les 46 candidatures presentades al certamen, organitzat per ACEVIN (Associació Espanyola de Ciutats del Vi) i Turespaña, amb l’objectiu d’estimular i reconèixer les millors iniciatives enoturístiques arreu de l’Estat en el marc del projecte Rutes del Vi d’Espanya.

Miguel Torres va obtenir el Premi Especial al Mèrit Turístic per la seva capacitat de lideratge, l’esperit emprenedor, el caràcter visionari i la tasca realitzada en la difusió de la cultura del vi i de l’enoturisme a escala nacional i internacional.

El Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès va guanyar el Premi a la Millor Iniciativa Enoturística, per la seva divisió temàtica de la Ruta del Vi i el Cava del Penedès: modernisme entre vinyes, meeting point entre vinyes, enoturisme accessible per a persones amb mobilitat reduïda i d’altres categories temàtiques.

El Celler La Gravera (Lleida) va rebre la Menció Especial a la Innovació, Qualitat i Desenvolupament Sostenible, pel seu projecte de restauració d’una explotació minera convertida en una finca vinícola, sota el lema “El vi que neix de les pedres”.

Aquesta setmana s’han donat a conèixer els guanyadors, però el lliurament oficial dels premis es farà el proper dia 10 de maig en el marc de FENAVIN, la Feria Nacional del Vino, que aquest any se celebra a Ciudad Real.


Celler Lagravera FOTO: Celler Lagravera

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa