Fidel a dos dels seus principals pilars: la protecció a la infància i l’ajuda a persones que han patit desastres naturals, la Fundació Torres desenvolupa un projecte per a la reconstrucció d’una escola al districte de Wangcang a la província de Sichuan (Xina), una de les zones més afectades pel terrible terratrèmol de maig del 2008.

Els treballs continuen, tot i que amb molts contratemps. Fa unes setmanes, les terribles pluges sofertes a la regió, van destruir completament una part de l’única carretera que comunica aquesta remota zona, havent de realitzar-se a partir d’aquell moment tots els trasllats a mà, amb la càrrega extra de treball que això comporta.

Torres espera que en molt poques setmanes els nens puguin comptar amb la seva merescuda escola.

El 1986 Miguel Torres Carbonell va crear La Fundació Miquel Torres amb la intenció d’aportar el seu gra de sorra per intentar aconseguir un món més equilibrat, un món millor. Creia que era el seu deure. “Donar suport a la gent gran, a les persones necessitades, la cultura, la preservació del medi natural i especialment a la infància és la nostra forma de donar les gràcies a aquest món que ens ha donat tant, que ens ho ha donat tot”, escriu la Família Torres.

Accions de la Fundació: ajuda a la infància amb escoles a Filipines, Burkina Faso, Xile, Índia i Estats Units i Centres d’acollida i Mèxic.


Sichuan

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa