L’Escola del Vi i el Cava pren forma

Constituït el Patronat Fundador de l'ESCAVI, una escola superior centrada no en la elaboració sinó en la gestió del negoci

Els membres del patronat fundador visiten la futura seu de l’Escola del Vi i el Cava

La futura Escola del Vi i el Cava (ESCAVI) ja és més a prop d’esdevenir una realitat un cop aquest dilluns els membres del Patronat Fundador van reblar de manera oficial la signatura que els converteix en Patrons de la Fundació Universitària del Vi i el Cava.

A diferència d’altres projectes de formació a l’entorn del vi i el cava, aquesta escola superior no entrarà en l’àmbit de l’elaboració, sinó “que justament buscarà com fer-la rentable”, És a dir, es tractarà d’una escola “de gestió”, com va afirmar l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que va valorar de manera “molt satisfactòria el procés que ens ha portat fins aquí. En aquests moments estem omplint un buit formatiu que no existeix en l’Estat Espanyol.”

A la reunió hi van assistir l’alcalde de Vilafranca i President de la Fundació, Pere Regull; el tinent d’Alcalde, Francisco Romero; Martí Solé i Bordes i Ricard Banquells en representació de la Fundació Caixa Penedès; Jordi Bort, director general de l’INCAVI; Josep M. Albet i Noya, president del Consell Regulador DO Penedès; Xavier Pié, President del Consell Regulador DO Catalunya; Gustau Garcia, President del Consell Regulador DO Cava; Miguel Torres, President de Torres, S.A.; José Luis Bonet, President Freixenet S.A., i Maria del Mar Raventòs, Presidenta de Codorniu.

Regull també va destacar la importància que “el sector privat estigui representat. És beneficiós pel Penedès i per Catalunya. Estem convençuts que serà una plataforma per trobar feina en aquest àmbit.” Finalment, l’alcalde va remarcar també el paper que tindrà el Govern de Catalunya, que entra com a fundadora, a través de l’INCAVI i la seva aportació, en aquest cas, no serà econòmica sinó en formació.

Nou comentari