VadeVi
L’Espai del Vi Català tindrà una nova edició al febrer de 2016
  • CA

L’Espai del Vi Català obria les seves portes el passat cap de setmana amb una molt bona acollida per part dels estudiants. Amb un total de 34 alumnes inscrits, l’èxit de convocatòria d’aquesta primera edició ha portat als organitzadors a començar ja els preparatius d’una nova edició, que es portarà a terme de cara al mes de febrer.

La novetat d’aquesta segona edició és que hi haurà una oferta addicional de tallers individuals. Al curs actual estan programats dos tallers, un per aprofundir sobre els formatges artesans de Catalunya (a càrrec de l’analista sensorial Ramon Roset) i un altre dedicat al vermut, de la mà de Josep Sucarrats (director de la revista Cuina i coautor del llibre Teoria i pràctica del Vermut). Aquests tallers, oberts al públic en general, es veuran ampliats de cara al febrer per tal de facilitar l’assistència de tota aquella gent interessada en el món del vi català.

L’Espai, que compta amb la col·laboració de la Denominació d’Origen Catalunya, s’ha creat amb l’objectiu d’impartir coneixements específics dels vins que s’elaboren a Catalunya, i està dissenyat tant per als professionals de la venda de vins i de la restauració, com per tots aquells que vulguin aprofundir en el món del vi català i els seus territoris. Aquest és el perfil de molts dels estudiants d’aquesta primera edició, a on podem trobar des de xefs, fins a periodistes, passant per informàtics o físics. Tot un planter d’aficionats al vi que sortiran de l’Espai com un autèntic exèrcit de prescriptors de vi català.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa