VadeVi
L’Espai del Vi de la DO Tarragona es va presentar a Valls

La DO Tarragona valora els resultats obtinguts en el nou “Espai del Vi”, una fira de venda i degustació de productes de la denominació, que es va fer a la Plaça del Pati de Valls coincidint amb la celebració de la Gran Festa de la Calçotada.

Milers de visitants van passar per la capital de l’Alt Camp atrets per la gastronomia. Per aquesta raó, la DO Tarragona va decidir organitzar aquesta fira.

En la jornada hi van participar vuit cellers (De Muller de Reus, Mas del Botó d’Alforja, Mas Vicenç de Cabra del Camp, Mas Bella de Masmolets (Valls), Vinícola de Nulles, Vinya Janine de Rodonyà, Celler Dpegna de Ginestar i Vins Padró de Bràfim).

Centenars de vallencs i visitants es van acostar als diferents estands per poder tastar i emportar-se a casa aquests vins. Des del Consell Regulador de la DO Tarragona s’afirma que “aquest apropament als ciutadans es fonamental per donar a conèixer els seus productes en una època de gran competència i en la qual cal un esforç addicional per tal d’arribar al consumidor final”.


Espai Vi de la DO Tarragona a la calçotada de Valls

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa