VadeVi
L’Esperit del Vi va reunir 9 pintors al Masroig

El Celler del Masroig va acollir la trobada dels nou artistes que el projecte L’Esperit del Vi ha reunit perquè facin del vi de la comarca la matèria bàsica de les seves obres.

Els cellers Ficaria Vins, Venus La Universal, Ronadelles, Orto Vins i el propi Celler del Masroig es van sumar a una iniciativa que pretén emparellar els conceptes creativitat i artesania, tan presents en l’art i en l’elaboració dels vins a la comarca.

Per al reconegut pintor Eduard Arranz Bravo, un dels participants en el projecte, el fet de pintar amb vi “és una experiència fresca i estimulant”. L’artista reconeixia, a més, que L’Esperit del Vi “és una aportació cultural molt positiva per al Camp de Tarragona”.

Les 18 obres que naixeran de L’Esperit del Vi, dues per pintor, s’exposaran durant la propera edició de la Fira del Vi de Falset, com ja va succeir amb les dues iniciatives d’aquest tipus que precedeixen l’actual: Terra i Vi i Les Cares del Vi. En totes dues, els dibuixos de l’artista Josep Barjuan, amb el vi com a matèria primera, es vinculaven a poemes i textos de diferents autors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa