Cellers Baronia del Montsant, ubicat a Cornudella i pertanyent a la D.O. Montsant, ha presentat recentment la seva nova imatge. Amb aquest canvi, el celler ha volgut vestir els seus elaborats de manera que denotin elegància, modernitat, distinció i sobretot qualitat.

Com a particularitat en el seu vi blanc: el Clos d’Englora Blanc, vi blanc fermentat i criat durant 4 mesos en barrica, la bodega ha incorporat un element clau en la seva etiqueta: es tracta d’un indicador que canvia de color un cop rep la temperatura idònia per al seu consum. Amb aquesta nova presentació dels vins, la bodega mostra el seu interès més avantguardista i contemporani alhora de crear els seus productes per assolir una demanda de mercat exigent.

Val a dir, que la iniciativa particular de Cellers Baronia del Montsant s’inicia a mitjans dels anys 90 amb la recerca d’un somni: trobar una zona idònia per a l’elaboració de vins negres d’alta qualitat destinats a aquells paladars més cultes i il·lustrats. El Priorat, concretament a la bonica població de Cornudella de Montsant fou l’emplaçament perfecte per a la consecució d’aquest somni. Actualment la bodega disposa d’una gama de 6 vins, els quals quatre són negres,un blanc i un dolç.

Avui en dia, Cellers Baronia del Montsant gaudeix de gran reconeixement tant a aquí com fora de les nostres fronteres. Els seus vins s’exporten a més de 30 països avalats per múltiples crítiques i premis tant a nivell nacional com també internacional. La bodega s’enorgulleix de poder anunciar que els seus 4 vins negres formen part de l’últim llistat publicat pel gran crític americà, Robert Parker, igualant i fins i tot superant els 90 punts. Cal afegir també, que aquests magnífics vins s’han premiat amb l’obtenció de nombroses medalles dins dels certàmens del Decanter World Wine 2011 i de la Berliner Wein Trophy 2010 entre molts altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa