L’Heretat de Can Llopart, amb el préssec de l’Ordal

Presentació a l’Heretat Can Llopart de la Temporada Gastronòmica del préssec del’Ordal

L’Heretat de Can Llopart de Subirats va acollir dimarts la presentació de la sisena Temporada Gastronòmica del Préssec d’Ordal, en què hi participa l’Associació de Préssec d’Ordal, vint-i-cinc restaurants de l’Alt Penedès i Can Llopart, que enguany celebra el 125è aniversari com elaborador de cava. L’objectiu de la temporada gastronòmica és fer arribar al públic en general de manera creativa i atrevida els productes locals.

Durant l’acte es van presentar els plats elaborats amb prèssec que se serviran duran la temporada, maridats amb el vi blanc Llopart Vitis 2011 i el Cava de postres Llopart Néctar Terrenal 2009.
A l’acte hi van assistir, a més de la família Llopart, Santiago Soler, President del Consorci de Turisme de l’Alt Penedès; Maria Teresa Catasús, presidenta del patronat de Turisme de Subirats; Imma Olivella, de l’Associació de Préssec d’Ordal; i Miquel Àngel Pascual i Pere Tàpies.

Nou comentari