L’Hotel-Hostal Sport ha entrat a formar part del selecte club de viatges Voyage Privé (www.voyage-prive.com), convertint-se així en el primer establiment hoteler i de restauració del Priorat que s’hi promociona. L’aparició al portal li ha permès posar a l’abast de milers de clients els seus serveis i difondre alhora els actius de la comarca, des de la producció vitivinícola i oleícola al patrimoni natural i arquitectònic.

Els socis del club de viatges poden accedir a ofertes competitives per allotjar-se a l’Hotel- Hostal Sport, un negoci familiar amb una trajectòria de prop de 100 anys, que ha estat regentat per diferents generacions de la família des que va obrir portes el 1923. Les ofertes permeten estalvis de fins a un 54% en el preu de l’estada i inclouen una visita al celler d’Scala Dei, hereva de la tradició dels monjos cartoixans -fundadors del Priorat-, i pionera en l’elaboració dels vins de la comarca amb els sòls característics de pissarra.

Voyage Privé és el primer club privat de viatges a nivell europeu, creat per professionals del sector turístic, i ofereix als seus socis estades a destinacions d’arreu del món a tarifes més accessibles, amb descomptes d’entre el 30 i el 70 per cent. El registre al club és gratuït a través de l’adreça www.voyage-prive.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa