VadeVi
L’Incavi organitzarà una Jornada Innovació Debatdevi cada tres mesos

Debatdevi continua en comunitats de pràctica. És a dir, petites comissions formades per gent del sector, executaran diferents accions per aconseguir els objectius i propostes presentades per Debatdevi el passat mes de febrer. Les comunitats estaran integrades per gent del sector del vi i empraran metodologia pròpia per tal de fixar objectius i establir acords i accions. Les conclusions tretes després de 8 mesos de debats, en què hi han participat més de 600 persones, han de prendre forma ara en la segona fase del Debatdevi.

Així es va explicar el 16 de juny a l’escola de viticultura i enologia Mercè Rossell i Doménech a Espiells en la primera Jornada Innovació Debatdevi. D’altra banda, durant la jornada es va presentar la possible aplicació dels codis QR al sector del vi, amb l’exemple del Celler Cingles Blaus de la DO Montsant i l’estudi de mercat encarregat per el Observatorio Español del Mercado del Vino, sobre vi i joves.

Aquesta és només la primera jornada d’innovació que organitza l’Incavi però, segons ha comunicat l’organisme, se’n farà una cada tres mesos. Aquestes jornades serviran per una banda, perquè les comunitats de pràctica de debatdevi expliquin quin és l’estat de la seva tasca i, per l’altra, perquè diferents experts en comunicació, internet, noves tendències i marketing, presentin projectes i iniciatives per millorar la comercialització dels vins catalans a Catalunya i arreu.

La propera jornada està previst que es faci durant la 29 Mostra de Vins i Caves de Catalunya, el mes de setembre.


El president de Caixa Penedès, Josep Colomer, i el Conseller d’Agricultura Joaquim Llena durant la cloenda de la primera etapa de Debatdevi FOTO: VIOLETA GUMÀ /ACN

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa