L’INCAVI posa en marxa un curs d’aprofundiment en l’anàlisi sensorial de vins i caves

El proper dilluns 1 de juny comencen les classes, que es faran de dilluns a divendres fins el 19 de juny. El curs està adreçat a persones que ja tinguin algun coneixement sobre la matèria

Desenvolupar les aptituds sensorials necessàries i adquirir la metodologia necessària per a degustar i fer una valoració organolèptica dels vins i caves és l’objectiu d’aquest curs organitzat per l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI). No es tracta necessàriament d’un curs per a professionals del sector, segons han explicat fonts de l’INCAVI, però tampoc és un curs per a iniciar-se en el món del vi. Per inscriure-s’hi cal haver realitzat prèviament el curs de Viticultura, Enologia i Tecnologia d’Elaboració de Vins i Caves, Mòduls d’ensenyament professional en viticultura i enologia o tenir una base de coneixements similar.

En total són 45 hores de curs, repartides en res hores cada dia, de dilluns a divendres. Les classes, que s’impartiran a la seu de l’INCAVI a Vilafranca del Penedès, comencen aquest dilluns 1 de juny i acabaran el proper 19 de juny. Els interessats han d’inscriure’s a través de l’INCAVI. El preu del curs és de 530 euros.


El curs combinarà sessions teòriques amb sessions pràctiques on es degustaran diferents vins FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari