Ja es poden fer les inscripcions a l’oferta de cursos de l’Incavi per millorar l’especialització, el reciclatge i el perfeccionament en matèria vitícola, enològica i empresarial, mitjançant el Centre de Formació Permanent per aconseguir els objectius que se li van encomanar des de la seva creació.

El programa d’activitats de l’INCAVI es composa de cursos de durada variable i jornades o sessions tècniques de durada limitada que, complementades, formen una estructura de conjunt. Per tant, les persones interessades poden dur a terme les diferents activitats segons la seva disposició personal.

Els cursos es duran a terme principalment a les instal·lacions de les Estacions de Viticultura i Enologia de Vilafranca del Penedès de Reus i l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell Domènech de Sant Sadurní d’Anoia. Tot i això alguns cursos i activitats es duran a terme en col·laboració amb la URV.

Hi col·laboren, entre d’altres, la DO Penedès, el Consell Regulador del Cava, l’Institut del Cava, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i el del Baix Camp, les universitats URV, UAB i UPC, la Unió Vinícola del Penedès, l’Organització Internacional del Vi, la Caixa Penedès, l’Ajuntament de Vilafranca, ACC1Ó i l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària.

La temàtica dels cursos és molt variada, des de iniciacions a la degustació fins a cursos tècnics, de màrqueting, de seguretat laboral, canvi climàtic o l’ús d’internet.


Ja estan obertes les inscripcions als cursos de formació de l’Incavi FOTO: INCAVI

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa