VadeVi
L’INCAVI rep als estudiants del màster internacional de l’OIV

Aquest 2016, i per 28è any consecutiu, l’Incavi ha col·laborat en la visita que els estudiants del màster “Diplôme Internacional de l’OIV en Management du Sector de la Vigne et du Vin” han fet a Catalunya. La visita s’ha fet del 25 al 29 de gener-

Aquest Màster, que sorgeix de la Universitat de Montpeller SupAgro (França), segueix el programa organitzat per l’Incavi i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) durant l’estada a Catalunya. La promoció ha estat integrada per catorze universitaris de tercer cicle, procedents de set nacionalitats: Nova Zelanda, Hongria, Taiwan, Corea del Sud, Suïssa, Anglaterra i França.

Durant la setmana de viatge, han pogut visitar deu cellers de varies denominacions d’origen. De la DO Penedès i el CR Cava: Miguel Torres, Recaredo, Segura Viudas, Agustí Torelló Mata i Sumarroca. De la DO Costers del Segre: L’Olivera Cooperativa. De la DO Conca de Barberà: Celler Carles Andreu. De la DOQ Priorat: Mas d’en Gil, Clos Figueras i Clos Mogador.

En aquests cellers, els estudiant han pogut conèixer de primera mà les estratègies de comercialització i posicionament de les empreses en el mercat nacional i internacional que els directius i tècnics dels cellers i denominacions d’origen els han exposat, així com degustar els excel·lents productes de cadascuna elles.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa