L’Institut del Cava organitza el segon viatge de Formadors

Membres d'escoles d'hosteleria i restauradors d'arreu de l'Estat coneixeran les característiques del món del cava

an Llopart serà un dels llocs que visitaran els formadors

L’Institut del Cava organitza aquesta setmana la Segona edició del Viatge de Formadors, una iniciativa que preten donar a conèixer a representants del sector de les escoles d’hosteleria, restauració i turisme de l’Estat espanyol, els visitants esdevinguin ambaixadors del cava a les seves escoles i segueixin amb la tasca iniciada des de l’nstitut del Cava.

El programa del viatja inclou una mirada a totes les característiques de la producció del cava a Catalunya. Així, la comitiva, que arriba aquest dijous a Barcelona visitarà diversos cellers -Caves Llopart, Juvé & Camps, Jaume Giró Giró, Vilarnau, Freixenet, Segura Viudas, Cava Gramona- on s’oferiran xerrades i tallers sobre l’elaboració del cava, la tria del raïm, i altres aspectes relacionats amb el cava. La visita comença dijous, 30 d’agost, i finalitza dissabte, 1 de setembre.

Els formadors que participen al viatge provenen de les escoles d’Hosteleria Gambrinus de Jaén i Sevilla, l’Acadèmia del Vino Castellano y Leonesa, el CIO Mijas (Màlaga), l’escola d’Hosteleria Gran Capitán (Córdoba), l’escola Superior d’Hosteleria de Artxanda (Bilbao), l’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT (Barcelona) i l’Escola d’Hoteleria JOVIAT (Manresa-BCN).

Nou comentari