Lavinia vol obrir un restaurant a la seva botiga de l’avinguda Diagonal de Barcelona. Així ho ha anunciat el seu president, Thierry Servant, durant la celebració dels 10 anys de la primera botiga, la que servant i Pascal Chevrot van obrir al carrer Ortega i Gasset de Madrid. El restaurant tindrà 200 metres quadrats dels 800 que té la botiga. D’aquesta manera, la botiga de Barcelona s’assimilaria més a la Madrid i París, que ja fa temps que combinen la venda de vins amb la restauració.

Però aquest no és l’únic objectiu de cara al 2010. Lavinia vol obrir també nous establiments a Rússia i part d’Àsia, com Taiwan o Hong Kong. Es tractarà de “botigues satèl·lit”, d’uns 200 metres quadrats, una superfície que queda molt lluny dels 600, 900 i 1200 de Barcelona, Madrid i Paris, respectivament.

D’altra banda, Lavinia aposta pels aeroports. Aquest estiu ha obert una secció de vins dins la botiga de delicatessen Sibarium de la nova terminal de l’Aeroport de Barcelona i pretén repetir l’experiència en d’altres aeroports de l’Estat.

Lavinia té 8 botigues a diferents ciutats europees, més de 4.500 referències de vins, destil·lats i accessoris i una facturació de 35 milions d’euros, una xifra que espera mentenir el 2009 malgrat la cirsi. El 75% de les vendes es fan a les botigues i la resta per Internet, en restauració, regals d’empresa i d’altres canals.


Andres Ardid, Marie Louise Banyols i Thierry Servant durant la celebració dels 10 anys de Lavinia FOTO: LAVINIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa