VadeVi
La Cambra de Comerç de Reus amplia els cursos de tast de la Reus viu el vi 2010

El curs de tast de vins, programat com a activitat prèvia a la fira Reus viu el vi 2010, s’ha omplert “en un temps rècord”, segons han comunicat fonts de la Cambra de Comerç de Reus. És per això que, a més d’aquest curs previst per la setmana del 24 al 27 de maig, la Cambra de Comerç obre una segona convocatòria per a la setmana següent.

Així doncs, del 31 de maig al 3 de juny es farà una segona tongada del Curs de tast de vins de les DO de l’àmbit de la Cambra, les mateixes que participaran a la fira -DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Tarragona, DO Terra Alta, DOQ Priorat i DO Catalunya-.

Es tracta d’una oferta formativa que vol aprofundir en el coneixement dels vins d’aquestes sis denominacions d’origen catalanes. L’encarregada d’impartir el curs és l’enòloga Sandra Rico.

Durant el curs s’ensenyarà a tastar i es donaran a conèixer les particularitats dels vins blancs, els rosats i negres joves, els negres de fusta i els vins licorosos, els escumosos i vinificacions especials. El curs, que costa 30 euros, es farà de dilluns a divendres de 20 a 22h.

Després d’aquestes dues formacions es farà la fira pròpiament dita, de l’11 al 13 de juny.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa