VadeVi
La Cambra de Comerç de Reus espera que la fira Reus Viu el Vi superi els 4.000 tiquets de degustació

La fira Reus Viu el Vi no comença fins aquest divendres, però ja fa gairebé un mes que ha començat a escalfar motors amb les vendes per Internet i els tastos previs que han organitzat les DO Montsant, Terra Alta i Tarragona. Segons han assegurat fonts de la Cambra de Comerç de Reus, el principal organitzador de la fira, “ja s’han venut 950 tiquets per Internet”. Josep Baiges, responsable de comunicació de la Cambra assegura que “el que desitgem és que en total es venguin entre 4000 i 5000 tiquets”. Però no hi ha cap previsió concreta ja que aquest és el primer any que se celebra la fira i per tant no es pot comparar amb xifres anteriors.

El que ja està clar és l’èxit dels tastos dirigits, tant els que es faran durant els dos dies que durarà la fira com els que s’han realitzat les setmanes prèvies. Segons Baiges, en els tastos que ja s’han fet “s’hi ha apuntat moltíssima gent, la majoria després d’haver comprat el tiquet per Internet” i els que es faran a la fira, “ja estan gairebé plens”.

I és que a més de la seixantena d’estands on els visitants podran tastar els vins de les sis DO que participen a la fira, cada una de les denominacions oferirà un tast guiat. La primera serà la DO Catalunya, el divendres a les set de la tarda. La resta es faran dissabte: Montsant i Conca de Barberà al matí, i Priorat, Tarragona i Terra Alta a la tarda.


El tast de vins de la DO Montsant previ a Reus Viu el Vi es va fer a la Biblioteca Xavier Amorós FOTO: DO MONTSANT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa