VadeVi
La Cambra de Comerç de Reus exhaureix en 15 dies les places dells cursos de tast

La Cambra de Comerç de Reus, dins de la programació paral·lela de la Reus viu el vi 2011, la fira dels vins de les DO de l’àmbit territorial de la Cambra, ha exhaurit en només quinze dies les vuitanta places que s’han ofert pels cursos de tast de vins programats a la corporació durant aquestes propers setmanes. Unes places que, d’ençà l’inici del període d’inscripció, s’han hagut d’ampliar progressivament atenent la demanda existent, per bé que al final s’ha decidit tancar la recepció de sol·licituds i obrir la corresponent llista d’espera, davant la impossibilitat de donar resposta a la multitud de peticions rebudes. Precisament el valor afegit dels cursos és que estan centrats únicament en el tast de vins dels cellers de les DO que treballen sota el paraigua de la Cambra (Catalunya, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Tarragona i Terra Alta). Els encarregats de conduir aquestes sessions formatives són els enòlegs Sandra i Gerard Llauradó, amb una llarga experiència en el sector i que col·laboren de fa anys amb el departament de formació de la Cambra.

El president de la corporació, Isaac Sanromà, ha volgut destacar l’altíssima demanda dels cursos de tast de vins vinculats al territori que, segons ell, posa de manifest la bona feina que s’ha realitzat fins ara en la promoció dels vins i que ha servit per posicionar la marca Cambra Reus com un referent en el sector vitivinícola. En aquest sentit Sanromà ha significat que “la Reus viu el vi ha aconseguit alguns efectes col·laterals amb els que comptàvem. És una fira i, per tant, un operatiu eminentment comercial. Però volíem també reforçar la seva vessant pedagògica, ajudant a millorar entre la població el coneixement dels nostres vins. L’allau de peticions que s’ha registrat en aquests cursos programats demostra que s’ha fet bé la feina i que la Cambra, en aquest sentit, a complert amb els objectius marcats.”

Reus viu el Vi es realitzarà enguany els dies 17, 18 i 19 de juny amb aplegant a la plaça Llibertat els millors cellers de les DO que operen sota el paraigua de la Cambra (Catalunya, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Tarragona i Terra Alta). Sanromà ha considerat que, precisament, la fira és “un element catalitzador, de contacte comercial, però especialment d’aprenentatge. Conèixer és estimar i en aquest sentit la feina de divulgació que s’efectua explicant com són els vins és una acció paral·lela que dóna fruits, com es posa de manifest en l’altíssima demanda registrada pel curs de tast de vins”.

Els cursos de tast de vins venen associats al programa d’actes paral·lel de la Reus Viu el Vi que també ofereix activitats per a professional com el que es realitzarà properament sobre “traves tècniques a l’exportació de vins”.


El TERCER TAST PREVI DE REUS VIU EL VI ES VA FER AL Centre d’Art Contemporani CAL MASSÓ FOTO: CAMBRA DE COMERÇ DE REUS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa