VadeVi
La campanya «Nous Penedès 2015» traspassa fronteres
  • CA

Panoràmica de les vinyes del Penedès

Aquest mes d’abril es dóna el tret de sortida al cicle de presentacions dels Nous Penedès 2015. Aquestes presentacions, dutes a terme des del 1996, s’han creat amb l’objectiu de donar a conèixer d’una manera directa i personalitzada totes les novetats referents als vins amb Denominació d’Origen Penedès al sector professional de la restauració, hostaleria i botiga especialitzada,

Una campanya en la qual s’ofereix un “tu a tu” entre el professional i el celler que permet que els vins penedesencs estiguin presents cada vegada a més ciutats. L’any passat es va passar d’estar presents a 3 ciutats (Barcelona, Madrid i Palma) a entrar també al Vallès Occidental, Tarragona, Lleida i Girona.

Enguany les presentacions també arribaran fins la Vall d’Aran i traspassaran fronteres fins al Principat d’Andorra. A més, segueixen en peu les col·laboracions amb la Llangonissa de Vic, el formatge de Maó, la Sobrassada de Mallorca, formatge Cadí, els fruits secs de Frit Ravich i les Quelys, que ofereixen el seu producte fent un bon maridatge amb el vi.

El calendari per aquest 2015 queda de la següent manera:

VILADECAVALLS – 13 d’abril

GIRONA – 20 d’abril REUS – 27 d’abril

MADRID – 4 de maig

BARCELONA – 18 de maig

MALLORCA – 8 de juny

ANDORRA – 26 d’octubre

LA VALL D’ARAN – 9 de novembre

Els actes estan destinats al sector professional. Aquell que n’estigui interessat, pot tucar al 93.890.48.11 per a demanar invitació, ja que és necessària per participar a l’acte. Més informació al lloc web dopenedes.cat/nouspenedes2015.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa