La comercialització del vi, a debat a Alimentaria

La Federació Espanyola del Vi organitza taules rodones sobre la venda per copes, la sostenibilitat o els vins orgànics

Coorganitzats entre la Federació Espanyola del Vi (FEV) i la Fundació per la Investigació del Vi i Nutrició (FIVIN), a Alimentaria se celebraran tres taules rodones, una convocatòria de presentació d’avenços i empreses adherides al moviment ‘Wineries for Climate Protection’, i un estand per recollir aquestes adhesions in situ.

Es detallen a continuació les activitats que la FEV durà a terme en el marc de la celebració del Saló Intervin-Alimentària que se celebrarà a Barcelona del 26 al 29 de març, obertes a la participació dels mitjans i sector:

Dilluns, març 26, de 16 a 17.30 hores. Sala 1. Espai Taste & Flavours. TAULA RODONA: “EL SERVEI DEL VI A COPES A LA RESTAURACIÓ PER PROMOCIONAR-NE EL CONSUM

Dimecres, 28 març de 10.30 a 12.00 hores. SALA 3.14. Pavelló 3 INTERVIN. TAULA RODONA: “VINS ORGÀNICS: UN MERCAT DE FUTUR”

Dimecres, 28 març de 12.00 a 14.00 hores. SALA 3.14. Pavelló 3 INTERVIN. JORNADA SOBRE SOSTENIBILITAT EN EL SECTOR DEL VI ESPANYOL: “MANIFEST WINERIES FOR CLIMATE PROTECTION”

Dimecres, març 28, de 16 a 17.30 hores. Sala 1. TAULA RODONA: “COM ACOSTAR LA CULTURA DEL VI I ELS NOUS CONSUMIDORS”

Espai permanent Wineries for Climate Protection. Stand F70. Pavelló 3 Intervin

Si està interessat en assistir a qualsevol d’aquestes activitats, es prega confirmació d’assistència per e-mail a comunicacion@fev.es fins a completar l’aforament.

Nou comentari