VadeVi
La Confraria del Cava celebra amb èxit el primer showroom al Japó

Prop de 200 professionals del sector de l’hostaleria, la restauració, la distribució i la premsa especialitzada del Japó han assistit aquest dijous al primer showroom que ha organitzat la Confraria del Cava a Kyoto, el Japó. Aquest és el primer dels actes de promoció del cava que la Confraria del Cava té previstos celebrar al Japó en el marc de la II Investidura Internacional.

Segons han explicat fonts de la Confraria del Cava, el cava ha tingut una “molt bona acollida” per part del públic japonès que s’ha mostrat sorprès per la qualitat d’aquest producte. L’acte, que s’ha fet a l’Hotel Hyatt Regency de Kyoto, ha durat unes tres hores i ha consistit en una primera part didàctica seguida d’una sessió de tast dels caves de Codorniu, Freixenet, Gramona, Juvé & Camps, Roger Goulart i Segura Viudas.

Durant la sessió, que ha estat presentada pel president de la Confraria del Cava, Pere Bonet, el vicepresident de la confraria Jaume Gramona ha pronunciat una conferència sobre el conreu de la vinya i el procés d’elaboració del cava. Els assistents han pogut veure també un vídeo informatiu del Consell Regulador del Cava i un vídeo testimonial amb paraules de Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, el cònsol general del Japó a Catalunya, Kazumi Suzuki, i Yoshisumo Yamashita, president del Grup Yamashita i propietari del restaurant Yashima de Barcelona.

La delegació de 50 confrares que han viatjat al Japó arribaran a Tòquio el dissabte, on soparan al restaurant Sant Pau amb companyia de Carme Ruscalleda. El dilluns es farà el segon showroom a l’hotel Four Seasons de Tòquio, en el que es degustaran caves dels sis cellers esmentats anteriorment més els productes de caves Torelló. Al vespre se celebrarà al mateix hotel la cerimònia d’investidura del reconegut arquitecte Toyo Ito com a Confrare d’Honor.

Les activitats de promoció del cava al Japó acabaran dimarts amb una sessió de tast de cava oberta al públic que tindrà lloc a l’Institut Cervantes de la capital japonesa.


El primer showroom que la Confraria del Cava va fer a Japó i que va comptar amb la presència d’uns 200 professionals del sector FOTO: CONFRARIA DEL CAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa