La Confraria del Cava i la DO Empordà segellen l’agermanament

L'acte va tenir lloc al monestir de Sant Pere de Rodes

Un moment de l’acte d’agermanament entre la Confraria del Cava i la DO Empordà

La Confraria del Cava Sant Sadurní va segellar dissabte el seu agermanament amb la Denominació d’Origen Empordà. Una seixantena de persones van participar en els diferents actes que l’entitat penedesenca va fer a terres empordaneses i que van amb visita al celler Empordàlia. El recorregut per les instal·lacions de la firma vitivinícola va incloure un tast de diferents productes que s’elaboren a l’empara de la DO Empordà.

El Monestir de Sant Pere de Rodes, un dels edificis més emblemàtics de la comarca de l’Alt Empordà, va acollir l’acte d’agermanament entre la Confraria del Cava Sant Sadurní i la DO Empordà, que es va fer just després de la visita a Empordàlia.
Al mateix espai, la sala capitular del monestir, també s’hi va celebrar l’acte d’investidura de diferents personalitats empordaneses, que van ser nombrades Confrare de Mèrit de la Confraria del Cava. Es va investir Josep Blanch, president de la D.O. Empordà; Artur Suqué, president del Grup Castell de Perelada; Jaume Nadal, president de l’empresa Francisco Oller SA i el periodista i escriptor Rafel Nadal.
La visita de la Confraria del Cava Sant Sadurní a l’Alt Empordà va acabar amb un dinar d’agermanament a la sala del mirador del celler Castell de Perelada.

Nou comentari