VadeVi
La Confraria del Cava investirà el cardiòleg Valentí Fuster com a Confrare d’Honor

La Confraria del Cava de Sant Sadurní investirà un dels catalans més il·lustres i universals, Valentí Fuster com a Confrare d’Honor en la tercera Investidura Internacional. L’acte se celebrarà el dissabte 19 de març al Metropolitan Club de Nova York.

Amb aquesta distinció, l’entitat vol retre homenatge a la trajectòria del prestigiós cardiòleg. Fuster compagina els càrrecs de director de l’Institut Cardiovascular de l’Hospital Mount Sinai de Nova York i el de director general del Centre Nacional d’Investigacions Cardiovasculars (CNIC), ubicat a la mateixa ciutat nordamericana. És l’únic cardiòleg del món que ha rebut els màxims guardons de les quatre principals organitzacions internacionals de cardiologia per la seva valuosa aportació a la recerca científica.

Fuster serà el tercer Confrare d’Honor distingit en una Investidura Internacional. El primer va ser Pau Gasol, el 2009 a Los Ángeles, i el segon el prestigiós arquitecte Toyo Ito, l’any passat a Toquio.

Al costat del doctor Fuster, la Confraria del Cava investirà com a Confrares de Mèrit, en la cerimònia, diverses personalitats vinculades a la distribució de vins i caves als Estats Units, a la gastronomia i a la premsa especialitzada del país. L’entitat tanca aquests dies el nombre d’empreses associades que participaran en el “showroom” que se celebrarà el divendres 18 de març a l’Hotel Palace de Nova York i que anirà adreçat a professionals del sector de la distribució i la restauració.

A més d’aquest “showroom”, també té previst organitzar un dia abans, el dijous 17, un acte de presentació a l’Institut Reina Sofia de Nova York.


ACTE D’INVESTIDURA DELS JOVES CONFRARES FOTO: CONFRARIA DEL CAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa