La Confraria del Cava investirà el cardiòleg Valentí Fuster com a Confrare d’Honor

Serà en la tercera Investidura Internacional que se celebrarà el 19 de març al Metropolitan Club de Nova York

La Confraria del Cava de Sant Sadurní investirà un dels catalans més il·lustres i universals, Valentí Fuster com a Confrare d’Honor en la tercera Investidura Internacional. L’acte se celebrarà el dissabte 19 de març al Metropolitan Club de Nova York.

Amb aquesta distinció, l’entitat vol retre homenatge a la trajectòria del prestigiós cardiòleg. Fuster compagina els càrrecs de director de l’Institut Cardiovascular de l’Hospital Mount Sinai de Nova York i el de director general del Centre Nacional d’Investigacions Cardiovasculars (CNIC), ubicat a la mateixa ciutat nordamericana. És l’únic cardiòleg del món que ha rebut els màxims guardons de les quatre principals organitzacions internacionals de cardiologia per la seva valuosa aportació a la recerca científica.

Fuster serà el tercer Confrare d’Honor distingit en una Investidura Internacional. El primer va ser Pau Gasol, el 2009 a Los Ángeles, i el segon el prestigiós arquitecte Toyo Ito, l’any passat a Toquio.

Al costat del doctor Fuster, la Confraria del Cava investirà com a Confrares de Mèrit, en la cerimònia, diverses personalitats vinculades a la distribució de vins i caves als Estats Units, a la gastronomia i a la premsa especialitzada del país. L’entitat tanca aquests dies el nombre d’empreses associades que participaran en el “showroom” que se celebrarà el divendres 18 de març a l’Hotel Palace de Nova York i que anirà adreçat a professionals del sector de la distribució i la restauració.

A més d’aquest “showroom”, també té previst organitzar un dia abans, el dijous 17, un acte de presentació a l’Institut Reina Sofia de Nova York.


ACTE D’INVESTIDURA DELS JOVES CONFRARES FOTO: CONFRARIA DEL CAVA

Nou comentari