VadeVi
La Confraria del Cava visita la Sagrada Família

Una cinquantena de membres de la Confraria del Cava Sant Sadurní van anar a Barcelona per visitar la basílica de la Sagrada Família. Els confrares van visitar les dependències del temple i van conèixer i observar la minuciosa simbologia que l’arquitecte Antoni Gaudí va concebre per aquesta obra simbòlica.

El president de la Confraria, Pere Bonet, va deixar testimoni de la visita signant al llibre d’honor i entregant, com a mostra d’agraïment, una ampolla de cava màgnum de la Confraria del Cava a Joaquima Alemany, secretària de la Fundació de la Sagrada Família.

La Confraria del Cava continua aquesta primavera celebrant diferents actes i, després del VI Ral·li de Cotxes País del Cava del passat 15 de maig i de la recent visita a la Sagrada Família, aquest cap de setmana té previst viatjar fins a Castella i Lleó per visitar la Cofradía Gastronómica del Real Botillo del Bierzo, amb la qual ja es va agermanar el novembre de 2007, en un acte a la seu de la Confraria del Cava en què també hi assistí el periodista Luís del Olmo, confrare d’honor de l’entitat castellanolleonesa.

Aquest cop, la Confraria del Cava investirà com a Confrare de Mèrit, José Luís Ramon, l’actual president de la Cofradía del Botillo. Els membres de la Confraria del Cava faran un viatge de tres dies, de divendres a diumenge, en què visitaran diferents punts de la comarca del Bierzo i per descomptat degustaran i maridaran amb cava l’embotit més emblemàtic de la regió, el botillo.


El president de la Confraria, Pere Bonet, va deixar testimoni de la visita signant al llibre d’honor i entregant, com a mostra d’agraïment, una ampolla de cava màgnum de la Confraria del Cava a Joaquima Alemany, secretària de la Fundació de la Sagrada Família FOTO: COFRARIA DEL CAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa