La Confraria dels Vins del Bages prepara el sopar de presentació de nous vins

Dilluns finalitza el termini d'inscripció al sopar que es farà el proper dijous. Es podran tastar onze vins, un de cada celler de la denominació d'origen

Onze cellers i onze vins. Els assistents al sopar de tast dels vins del Bages podran tastar un vi nou, que acaba de sortir al mercat, de cada un dels onze cellers que integren la denominació d’origen Pla de Bages.

El sopar, que es farà dijous al restaurant Torre Busquet de Manresa, està organitzat per la Confraria del Bages. El menú és terrina de muntaya amb festucs, lluç amb caretad e porc, jarret de vedella amb parmenter i pastís de torró. El sopar costa 25 euros, tant per als socis de la Confraria del Bages com pels que no ho són. Per assistir-hi és imprescindible fer una inscripció prèvia a la confraria i el període d’inscripcions acaba aquest dlluns.

Els vins que es podran tastar són: Celler Cooperatiu d’Artés: Picapoll 2009
Celler Cooperatiu de Salelles: Merlot 2009
Celler el Molí (Collbaix): Cabernet Sauvignon 2006
Celler Solergibert: Picapoll 2009
Fargas-Fargas: Ull de Llebre 2006
Jaumandreu: Mes que Paraules ( Sauvignon blanc, Chardonnay i Picapoll) 2009
Celler Abadal: Cabernet Sauvignon/Sumoll 2009 rosat
Mas de Sant Iscle: Cabernet Sauvignon 2009 rosat
Oller del Mas: Bernat Oller Merlot 2006
Vins Grau: Jaume Grau Grau Sensus criança 2005
Caves Gibert: Brut Nature (copa de benvinguda)

Nou comentari