La Confraria dels Vins del Bages proposa entrenar la percepció amb un tast tècnic

El proper dijous 28 de gener el restaurant Els Noguers de Manresa acollirà un tast per veure com canvi un mateix vi amb diferents nivells d'acidesa, de sucre i de taní dirigit per l'enòleg Joan Soler

L’enòleg Joan Soler ha ideat un tast de vins per comprovar fins a quin punt canvia un mateix vi amb diferents nivells d’acidesa, de sucre i de taní. La prova servirà per veure com com afecten aquests paràmetres a la sensació del que beu i al propi vi, com canvia el volum, l’aroma i l’evolució en copa, per exemple. Es tracta d’un tast tècnic per entrenar la percepció dels sentits, el primer que organitza la Confraria dels Vins del Bages aquest 2010.

El tast es farà el proper dijous 28 de gener al restaurant Els Noguers de Manresa a les nou del vespre. Per assistir-hi és imprescindible haver realitzat prèviament la inscripció, com a molt tard abans del 25 de gener, a través de la web de la Confraria. El preu és de 40 euros i 25 euros pels socis.


Els nivells de sucre, d’acidesa i de taní poden afectar molt a la nostra percepció d’un vi FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari