VadeVi
La Cooperativa de Nulles presenta el cava dels 90 anys

Aquest diumenge 13 de desembre la cooperativa celebra el tradicional esmorzar popular per presentar els vins de la nova collita 2009. A més de gaudir de bons vins -com per exemple la gamma Adernats que, per primera vegada, aquest any ha estat puntuada entre els 82 i els 90 punts per la Guia Peñín-, l’esmorzar servirà també per presentar un cava especial.

Aquest any la Cooperativa Vinícola de Nulles commemora els 90 anys de la construcció del celler modernista. Tot i que la fundació i primera collita daten del 1917, no va ser fins al 1919 quan es va completar la construcció del celler modernista essent la collita del 1920 la primera en ser entrada en aquest celler.
[[frase]]
Per celebrar-ho Vinícola de Nulles prepara el llançament d’un cava gran reserva sota el nom de Adernats XC, -noranta en números romans-. Aquest cava ha estat elaborat amb raïms de la norantena collita (collita 2006) i ha estat embotellat en 2000 ampolles, que seran numerades, degollades i enviades expressament i individualment a cada client a fi que el producte arribi a la taula del consumidor només un parell de dies després del seu degorjat i conservant al màxim totes les seves virtuts.

Davant la limitada quantitat d’ampolles disponibles, el celler preveu limitar la venda d’aquest producte a unes poques unitats per comprador.


La Cooperativa de Nulles celebra enguany els 90 anys des que es va acabar de construir el celler modernista FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa