VadeVi
La Diputació de Lleida promociona vins blancs DO Costers del Segre

La Festa del Vi Blanc Jove a Lleida arriba aquest dijous a la quarta edició. Aquest dimarts han presentat l’esdeveniment la directora del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Elisa Campmajó, el secretari general de la Federació d’Hostaleria, Ramon Solsona, i la secretària de la Denominació d’Origen de vi Costers del Segre, Rosa Sànchez.

La festa, que es farà a setze bars i restaurants de la ciutat entre les 19.00 hores i les 22.00 de dijous, continua amb la tradició d’impulsar la cultura dels vins de Lleida i, alhora, el consum moderat i responsable per part dels joves. Es podran adquirir tiquets que donaran dret a l’adquisició d’una tapa i una copa de vi blanc de la DO Costers del Segre.

L’any passat es van distribuir 5.000 tiquets i aquest any els organitzadors esperen repartir la mateixa quantitat.

Els vins de la DO Costers del Segre formen part de la marca Lleida Qualitat (LQ), que promociona els productes agroalimentaris de qualitat Lleida sota l’eslògan ‘La qualitat desperta els sentits’. Amb LQ, el Patronat de Promoció Econòmica dóna suport a la difusió dels productes lleidatans de qualitat amb la finalitat de millorar la seva comercialització i el seu consum.


La presentació de la Festa del Vi Blanc Jove de Lleida s’ha presentat a la Diputació de Lleida FOTO: DIPUTACIÓ DE LLEIDA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa