VadeVi
Arenys de Munt, més a prop d’entrar a la DO Alella
  • CA

El Consell Regulador de la DO Alella ha aprovat la incorporació del terme municipal d’Arenys de Mar dins la regió vinícola d’aquesta DO. Ara, segons informa el consistori d’aquest municipi, continuen els tràmits amb la Generalitat i el marc administratiu de la Unió Europea perquè aquest fet esdevingui aviat una realitat.

La mateixa nota de l’Ajuntament explica que aquest objectiu ja fa un any que es persegueix i que, més enllà de plantar vinya i elavorar vins a Arenys sota el paraigües de la DO, el que pretenen amb el projecte és potenciar i dinamitzar l’economia local. En aquest sentit, l’alcalde del municipi Joan Rabasseda ha tingut una reunió recentment amb el president del Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, Andreu Francisco, i amb la gerent del consorci, Laura Nadeu, per a explorar possibles col·laboracions en àmbit vitivinícola.

De moment, des del consistori ja s’ha impulsat alguna iniciativa vinculada amb el món del vi, com ara l’organització d’algun taller de premsat i elaboració de vi o passejades per vinyes de la zona. També acullen la mostra de vins catalans VinyaCAT al Món La Cata i un dels seus restaurants, l’Era, es va endur el premi Cartaví 2015 que premia la presència de vins catalans a la seva oferta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa