VadeVi
La DO Alella sorprèn amb la primera Setmana del Vi DO Alella

Amb l’objectiu d’apropar els vins de la DO Alella, i després de la ja novedosa Festa de la Vinàlia Rústica, la DO Alella sorprèn amb una altra activitat enoturística. Es tracta de la primera Setmana del Vi DO Alella, unes jornades organitzades per l’empresa Pansa Blanca. Del 22 de setembre al 3 d’octubre, diferents pobles de la zona acolliran un seguit d’activitats entorn al vi d’Alella. I és que últimament la DO Alella està posant especial interès en promoure els seus vins.

El responsable de Pansa Blanca, Òscar Pallarès, ha declarat que “hem preparat un ampli ventall d’activitats que tenen com a objectiu posar la DO Alella a l’abast de tothom. Es tracta de gaudir del món del vi amb moltes propostes diferents alhora que ens impregnem de tot allò que caracteritza la DO: un terrer únic definit pel clima mediterrani, el sòl format per sauló i la proximitat al mar. Naturalment, tot plegat acompanyat sempre dels excel•lents vins que produeixen els diferents cellers”.

Destaca la inauguració de la Setmana del Vi DO Alella, una conferència a càrrec del propietari del celler Alta Alella, Josep Maria Pujol-Busquets, que durà per títol Present i futur de la DO Alella. La conferència és l’únic acte que es farà a Barcelona, a la sala Àmbit Cultural del Corte Inglés de Portal de l’Àngel, dimecres a les 19h.

Després d’aquest acte, entre el divendres 24 i el diumenge 3 d’octubre, se succeiran un munt d’activitats entre les que es troben un concert de tango amb vi DO Alella, una excursió amb segways per les vinyes, diversos sopars maridats amb vins de la DO, una xerrada sobre el terrer dels Alella, un cinefòrum, un tast de vins elaborats amb Pansa Blanca (la varietat de raïm estrella de la DO), una sessió de maridatge de xocolates amb vins o una activitat en què el públic podrà collir i trepitjar raïm per després endur-se el most a casa i fer-se el seu propi vi.

A part de la conferència inaugural, tots els actes es fan als municipis d’Alella, El Masnou i Teià, tot i que la intensió de Pansa Blanca és poder abastar els 18 municis que integren la DO de cara a properes edicions, tal i com ha explicat Pallarès.

Es pot consultar el programa complert de la Setmana del Vi a l’apartat de ‘Multimèdies relacionats’ (sota la foto).

Programa compert de la Setmana del Vi de la DO Alella


Cartell de la primera Setmana del Vi de la DO Alella FOTO: PANSA BLANCA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa