VadeVi
La DO Catalunya celebra amb èxit el desè aniversari

Els actes de celebració del desè aniversari de la DO Catalunya estan resultant un èxit. Així ho han valorat els responsables del Consell Regulador que han hagut d’ampliar les activitats. S’han afegit dues noves dates de visites a la seu de la DO “després de l’allau de peticions d’inscripcions per a les visites i tast de vins guiat”, segons fonts de la DO. D’aquesta manera seran quatre, enlloc de dos, els tastos i visites durant el mes de novembre. Les dates previstes fins ara són el 17 de setembre, els dies 1, 15 i 29 d’octubre i el 5, 12, 19 i 26 de novembre.

Tot i això el secretari del Consell Regulador Anton Castellà ha assegurat que, tot i això, “queden molt poques places, crec que només dues places per un dia i tres per un altre”. Per Castellà es tracta d’un fet molt “positiu” que demostra que “la gent té un gran interès per la cultura del vi”.

D’altra banda, el proper tast en el marc del 10è aniversari de la DO Catalunya tindrà lloc durant les Festes de la Mercè de Barcelona, dins de la XXIX Mostra de vins i caves de Catalunya. La cita el proper 25 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona, a la carpa polivalent de l’Incavi. Es farà en dos torns: el primer a les 18.30 hores i el segon, a les 20 hores. El tast, que és gratuït, serà dirigit per Anton Castellà i inclourà la degustació de cinc vins de la DO. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament a través del Consell Reguladors.


Les visites a la seu del Consell Regulador inclouen un tast guiat i una explicació dels deu anys de la DO FOTO: DO CATALUNYA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa