VadeVi
La DO Catalunya facilita anar a la Mostra en família

Aprofitant el moment de verema actual, durant els matins els nens i nenes presents a la Mostra podran fer-se una fotografia trepitjant raïm i tastar un most en fermentació. Durant la tarda serà el moment per gaudir d’una sèrie de divertits jocs i animacions relacionades amb la verema per continuar aprenent i descobrint el món del vi.

Des de la DO Catalunya es vol insistir en la concepció del vi no només com un element bàsic de la nostra dieta mediterrània, sinó com un actor imprescindible en la nostra cultura i les nostres tradicions. En aquest sentit, amb aquesta iniciativa es pretén acostar i descobrir el món del vi a tots els públics fent pedagogia sobre el seu consum moderat i responsable.

La DO Catalunya engloba 60.000 hectàrees a tota Catalunya, amb una visió innovadora i creativa del vi, comptant amb la confiança del consumidor, que l’ha convertit en la DO catalana que més ampolles de vi comercialitza. La DO Catalunya permet al viticultor elaborar el seu vi amb flexibilitat i llibertat, ja que compten amb 27 varietats de raïm autoritzades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa