VadeVi
La DO Catalunya organitza un segon tast per les Festes de Gràcia

La DO Catalunya organitza conjuntament amb l’entitat el Cargol Graciós i la Federació de la Festa Major de Gràcia dos tastos de vins en el marc de les Festes de Gràcia. Es tracta de la primera d’un seguit d’activitats que han de servir per celebrar els deu anys de la denominació.

En vista del ritme d’inscripcions i per facilitar que hi pugui assistir el màxim nombre de persones possible, el consell regulador ha decidit oferir el tast en dos horaris. El primer, a les sis de la tarda i el segon a dos quarts de vuit. La cita és el proper dijous 20 d’agost als jardins Manuel Torrente dins l’espai Tasta Gràcia. En total hi podran assistir un centenar de persones a cada un dels tastos.

L’enòleg de la DO Anton Castellà, juntament amb el president Xavier Pié, serà l’encarregat de dirigir el tast. Durant el tast, que és gratuït, els assistents podran degustar fins a cinc vins. Dos negres, dos blancs i un rosat. Al finalitzar es sortejaran diferents lots de vins.

Els interessats poden inscriure’s a través de la pàgina web de la DO fins el 19 d’agost o fins que s’esgotin les places.


La DO també participarà en diferents dinars i sopars populars FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa