VadeVi
La DO Catalunya participa al Març Gastronòmic del Prat de Llobregat

La Denominació d’Origen (DO) Catalunya participa a la segona edició del Març Gastronòmic d’El Prat de Llobregat que tindrà lloc del 4 al 27 de març al municipi. Durant
aquests dies, quinze restaurants del municipi oferiran un menú especial on la carxofa i el pollastre de la pota blava seran els protagonistes i es podran maridar amb 3 vins recomanats de cellers de la DO a uns preus promocionals molt especials.

Els vins són l’Equilibrista negre criança 2007; el Primer Vins negres 2009 jove, i el Synera negre criança 2007.

D’altra banda, la DO Catalunya oferirà dos tastos guiats de vins oberts al públic per a donar a conèixer els seus vins. Els assistents tindran l’oportunitat d’iniciar-se en la cultura del vi i del tast, degustant 5 vins amb DO Catalunya (dos blancs, un rosat i dos negres), representatius de l’ampli ventall de producte que s’elabora al país.

Les dates són: dijous 17 de març a les 19:30 hores a l’Hotel Reinassance, i divendres 25 de març a l’Hotel Ciutat del Prat.

Els tastos són gratuïts però les inscripcions obligatòries, a través de la web de la DO Catalunya www.do-catalunya.com.

La iniciativa del Març Gastronòmic que organitzen anualment l’Associació de Gastronomia del Prat i l’Ajuntament promociona els productes locals: la carxofa i el pollastre de la pota blava.

La DO Catalunya engloba 60.000 hectàrees a tota Catalunya. S’ha convertit en la DO catalana que més ampolles de vi comercialitza anualment.


El Consell Regulador està organitzant macrotastos gratuïts a diferents ciutats catalanes per commemorar el desè aniversari de la DO FOTO: DO CATALUNYA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa